pondělí 10. února 2014

Samozřejmě sleduji krasobruslení, i když tady tuhle novou soutěž týmů považuji za totální blbost. A miluji definitivně Julii Lipnitskaya a budu ji adorovat dokud neskončí na drogách. Mohla by vyhrát stříbro v ženách, vůbec bych se nezlobila. A taky se mi hrozně líbí nová jízda Eleny a Nikity. 
Kromě obvyklých návštěv divadel jsem obohatila svůj kulturní program o koncert electroswingové kapely Mydy Rabycad. A bylo to skvělé. Písničky jsou zábavné a mají hrozně roztomilou a pěknou zpěvačku. Byla jsem tam se svojí kamarádkou Monikou. Kromě spousty zábavných věcí jsem s Monikou viděla i své první yaoi v životě (kdo neví - asijské animované gay porno, tvořené primárně pro ženské heterosexuální publikum) a bylo to neuvěřitelně vtipné. A dost poučné - nikdy by mě nenapadlo, že gay sex může být provozovám tolika způsoby. Každopádně ten velmi obvyklý koncept velkého, silného, extrémně maskuliního muže a drobného, zženštilého, jemného protějšku mi přijde dost zvláštní. Moc nerozumím tomu, čím se to potom liší od hetero porna, dokud ten drobnější neukáže penis, tak by nikdo ani ve snu neuhádl, že je to žena. No ale nebudu tu dělat závěry podle jednoho anime, když se to tolika ženám líbí, co mně je do toho. Potom jsme si ještě z legrace hledaly anime od gayů pro gaye (jak se tomuto žánru říká si už nevzpomínám) a všichni tam byli obří, chlupatí a neuvěřitelně svalnatí.
Ale ano věnuji se i rozumným věcem. Tento týden musím navštívit všechny doktory a úřady, kteří u nás ve městě jsou. Prostě vyřídit za jeden týden vše, na co nemám během semestru čas, takže je to dost šílené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.